BeautyTracker holder øje med priser og tilbud i en masse butikker, så du kan se hvor dine beautysager er billigst og hvornår du skal slå til og shoppe igennem.

Så mange penge kan du spare

Hvis du er i tvivl om det virkelig kan betale sig at gå efter tilbudene, så bør du checke grafen herunder.

Graf kommer snart

Bag om BeautyTracker

BeautyTracker bliver kodet og vedligeholdt af Mads Phikamphon (ja, hele hjemmesiden her er en enmandsoperation som jeg laver ved siden af mit arbejde 👊).

Jeg elsker god mad, så egentlig ville jeg lave en tracker til madvarer. Men da det viser sig at priserne på madvarer er ret stabile og de fleste køber ind i butikker i det virkelige liv, så viste det sig hurtigt at være en ikke særligt fantastisk ide.

Men så er det godt man har to halvstore døtre der kan afsløre hvor fokus i stedet skal ligges 😮

Til daglig arbejder jeg som programmør, hvilket selvfølgelig er grunden til at jeg har kunne banke lidt (eller en hel del…) i tasterne og lave BeautyTracker.

Mads Phikamphon

Sådan fungerer BeautyTracker

Helt konkret fungerer BeautyTracker som en slags robot, der checker udvalget i 50+ online butikker og på den måde samler data om vareudvalg, priser og tilbud.

Udvalget kobles sammen med data som bliver indsamler via API’er og manuelt indsamlede data, så det hele kan blive max. brugbart i jagten på gode råvarer.

Jeg har ikke selv nogen webshop og BeautyTracker sælger ikke noget som helst, så data er helt uafhængige.

Selve hjemmesiden er en standard WordPress 😍 installation der er tunet med et lækkert theme, et par store håndkodede plugins og en sjat API’er.

Anmeldelser og ratings

Mange af produkterne her på BeautyTracker har fået fra 1 til 5 stjerner.

1 stjerne betyder at folk ikke er særligt begrejstrede over produktet, mens 5 stjerner betyder at folk at helt oppe at ringe og jubler over produktet 😀

Stjernerne er baseret på anmeldelser, der er indsamlet af de butikker BeautyTracker samarbejder med.

Jeg skriver ikke selv nogen anmeldelser og jeg har derfor heller ikke nogen indflydelse på hvor mange stjerner produkterne får.

Da jeg ikke har nogen webshop og BeautyTracker ikke sælger noget som helst, så jeg har ingen interesser i hvilke produkter der får de bedste anmeldelser og ratings.

Hat og briller data

Hvis du her på siden finder data som du ikke synes giver mening eller priser som er helt hen i vejret, så kan det være at jeg har lavet en fejl i min kode 🙄

Det skal vi selvfølgelig have gjort noget ved, så du må meget gerne skrive en kommentar hvis du finder fejl og mangler.

Hvis der er forskel på priser og udvalg på BeautyTracker og i butikkerne, så er det selvfølgelig butikkernes priser og udvalg der gælder (da jeg kan lave fejl og da priser og udvalg kan ændre sig efter min robot har checket data).

Affiliate links

De fleste links på BeautyTracker er affiliatelinks, hvilket betyder at jeg får udbetalt en mindre kommission hvis du handler efter at have klikket på et link.

Affiliatelinks er nødvendige for at få siden til at virke, da jeg via affiliate feeds m.m. kan få adgang til butikkernes udvalg, priser og tilbud.

Den pris du betaler for varerne ændres ikke af at Madlistens links er affiliatelinks.

Billeder og illustrationer

Billederne og illustrationerne på BeautyTracker stammer fra de butikker BeautyTracker arbejder sammen med, billeddatabaser og vores egne billeder.

Kontakt

Savner du nogen bestemte produkter, vil du have din butiks udvalg med ombord eller har du noget andet spændende på hjertet, så kan du sende en mail via kontaktformularen her.

// Mads